Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Spalam bine prunele, le desfacem in doua si scoatem samburii.
Omogenizam foarte bine galbenusurile cu 300 g zahar. Adaugam uleiul, laptele si amestecam totul cateva minute pana cand zaharul se mai topeste. Adaugam bicaronatul, sarea si faina. Batem o spuma foarte tare din cele trei albusuri si le adaugam in compozitie. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt. Presaram gris deasupra. Asezam prunele si presaram 5 linguri de zahar si 4 lingurite scortisoare. In final intindem cele 800 ml smantana.
Punem tava in cuptorul incalzit. In primele 10 minute focul trebuie sa fie mai puternic apoi reducem intensitatea. Timp de coacere: 35-45 minute.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult